Hemmets journal

Fotograf helena Kyrk

För några månader sedan  intervjuades vi av Hemmets Journal om vårt arbetet för Capture Love. Nu finns tidninge  i affären! Vi träffade en familj som vi fotograferade för Capture Love i somras. Du kan läsa om deras gripande historia här www.capturelove.se. Jag passade på att fotografera lite bilder när jag ändå var där. Stina får mitt hjärta att svälla och man vill bara gosa mysa busa med henne och lillasyster Alice . Stina hade haft många kramper under natten så hon var väldigt trött men som vanligt ett stort härligt leende. Tack Emelie Johansson Fd Bengtsson och Markus för att jag får visa er kärlek och styrka. Det som är  sån styrka i projektet är att alla fotografer har en koppling till detta dvs, har själva barn som varit sjuka el har det i familjen och tom det värsta av allt, förlorat ett barn. Vilket gör det både svårt men oxå lättare att förstå och att agera utifrån olika händelser. Jag är stolt över vårt lilla team som kommer med så mycket erfarenhet <3

Etiketter: hjärnfonden neurologi

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln