Finaste Fotograf Josefine

Vi har en ny fotograf i vårt team, inte ny för oss utan en kär vän och kollega!
Fotografering och skaparkraft är mitt livselixir. Här tar, ger och andas jag den energi som för mig framåt och ger avtryck i mitt skapande. Jag är månskensfotografen som älskar motljus, kan dricka baljor med grönt te, njuter av att känna en mjuk hästmule i handen som letar efter godis, tycker att Lars Lerin målar dom vackraste akvarellerna i världen, diggar att åka skidor, urdålig på att förlora i spel mot mina barn, upptäckt att det är beroendeframkallande att besöka gym, tycker att människorna i världen ska vara lite snällare mot varandra och fullkomligt älskar mina DIYprojekt där allt som oftast en Montana sprayburk är inblandad.  2012 drabbades ett av våra tre barn av en elak tumör på njuren. Idag, tre år senare har jag nytt jobb samt startat företaget Motljus. Min största lärdom av dehär åren är att våga leva även om det ibland är steg för steg eller dag för dag. På min hemsida kan ni följa mig www.fotografmotljus.se
Med värme Josefine.
Josefine har själv varit med sin familj då vi verkade under Essence vitae  http://essencevitae.com/modiga-tyra/

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln