Superhjälten Jonte / superhero Jonte

Fotograf helena Kyrk

Jonte 13 år väntar på lungor.. Jonte har väntat på lungor sen han var liten. En sån superhjälte som alltid bär med sig sitt syre var han är går. Han skrattar och ler med bus i blicken med en sån värme att man bara vill plocka upp honom i famnen och aldrig släppa. Jag fick det stora nöjet att umgås med familjen Ivarsson en weekend i Säfsen. Christer Rosèn (VD Säfsen) och som är god vän till familjen gav oss en upplevelse utöver det vanliga! Jontes fantastiska storebror Christian, vilken go kille. Gunilla, så kärleksfull stark och makalös mamma.  Och Tommy, som med en sån kärlek lyfter oss alla, bara med en blick. Det är något magiskt med denna familj, något som inte går att peka, på men den är så stark att den nästan går att ta på! Deras viktigaste fokus just nu är att Jonte ska få lungor och om du inte redan donerar och vill veta mer! Gå in här; MOD 
Tommy är en stor inspiratör för många, läs mer här; Entreprenör  Jontefonden
 

Fam. Ivarsson

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln