Alice & Brorsan

Fotograf Helena Kyrk

En av det svåraste uppdragen man kan göra är att fotografera en familj som är en vän och en kollega. Som dessutom är fotograf i vårt projekt . En mäktigare styrka och kärlek än den Sara uppvisar är svår att hitta, och jag är både stolt, glad och tacksam att just jag fick det fina förtroendet att dokumentera er kärlek. Men samtidigt ledsen (el får man skriva arg, ledsen, och arg igen att denna skitsjukdom finns?) att ni med er underbara dotter Alice är en av våra familjer. En stor varm och trygg kram till hela familjen och till dig min fina vän & kollega.
Läs mer om Alice och hennes familj på; www.alicemossan.blogg.se

One of the hardest thing you can do is to photograph a family who is a friend and a colleague. That is also a photographer in our project. A powerful strength and love than Sara exhibits are difficult to find, and I am both proud, happy and grateful that I got it trust to document their love. But at the same time sad. Sad, and angry again that this crappy disease is happen to you, to your wonderful daughter Alice. A large  warm hug to the whole family and to you my good friend and colleague. 
Learn more about Alice and her family; www.alicemossan.blogg.se

Familj som publicerades i Essence VItae 2013

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln